Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Inifrån Soho House i Stockholm – här är första bilden (och allt vi vet)

Det är mycket hysh-hysh kring klubben och dess profiler.

Stockholm får en ny klubb för techeliten.

Nu har vi fått tag i hur det kommer se ut på insidan.

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

jon.wahlqvist@breakit.se

Webbredaktör

Ryktena hade surrat länge i Stockholm. När kommer Soho House slå upp portarna i stan? Svaret kom strax före jul då vi kunde berätta att klubben kommer slå upp portarna i en gammal kyrka på Östermalm under 2022.

En svensk entreprenör som är medlem i Berlin har sagt att Soho House i den tyska huvudstaden är fylld av “svincoola människor” som han själv inte har koll på.

“De har fokuserat på att få kultur och medie-personligheter som medlemmar så det är inget töntigt tech-häng", säger han till Breakit.

Soho House grundades i London i slutet av 1900-talet och har alltid försökt locka till sig den kreativa och coola delen av befolkningen. I New York gick de så långt att de kickade ut alla med kostym. 

Sedan den första klubben öppnade har det poppat upp nya Soho Houses över hela världen. I London finns flera och även i New York och Los Angeles såväl som Berlin och Tel Aviv. Och överallt har man lyckats dra till sig gräddan av städernas elit.

“Det känns väldigt trevligt när man kommer dit”, säger den svenska entreprenören som är medlem i Soho House i Berlin.

Exakt när portarna slås upp har vi inte lyckats luska reda på men nu har vi lyckats få tag på en bild av hur insidan ser ut. Det ser väldigt trevligt ut tycker iallafall undertecknad.

För dig som vill veta mer om Soho House – vilka som redan är medlemmar i Stockholm, hur det funkar och vem du ska bli kompis med för att få komma in – spana in den här artikeln.

Läs mer