Samtidigt som Jacob de Geer är i Visby för att attackera storbankerna under Almedalsveckan har hans Izettle precis lämnat in sitt bokslut till Bolagsverket.
Det kan, som ofta med startups som vill förändra en hel bransch, tolkas på två sätt.
Intäkterna ökar snabbt. Och förlusterna skenar.
Här är siffrorna som visar facit för Izettles 2015. Bolaget ökade under 2015 intäkterna med 82 procent. Totalt drog betalbolaget in 345,7 miljoner kronor. Hemmamarknaden Sverige står för en knapp tredjedel, och är fortsatt den största marknaden för Izettle.
Förlusten, sett till resultat efter finansiella poster, svällde med 48 procent till 295,1 miljoner kronor.
Samtidigt ökade kostnaderna för ersättningar till vd, styrelse och ledande befattningshavare från 10 miljoner kronor 2014 till 16,5 miljoner kronor 2015.
Jacob de Geer säger att storleken på förlusten följer den budget som bolaget har satt upp.
"Det är inga förvånande siffror eftersom vi har investerat kraftigt i tillväxt".
"Vår tillväxt är 80 procent, samtidigt som kostnaderna bara ökade med 40 procent. Det visar att vi äntligen börjar få skalbarhet i vår modell", säger han till Breakit.
Under året tog Izettle in 565 miljoner kronor i riskkapital, via preferensaktier, till en värdering på drygt 4 miljarder kronor. Frågan är nu om bolaget tvingas söka ytterligare finansiering, på en marknad där samma typ av bolag har drabbats av sjunkande värderingar.
Vid årsskiftet hade Izettle 553 miljoner kronor i kassan, enligt balansräkningen.
Om förlusterna skulle fortsätta att öka i samma takt innebär det att Izettle sannolikt kommer att behöva nytt i början av nästa år – eller slå av på expansionstakten.
Jacob de Geer uppgav för en månad sedan att Izettle inte aktivt söker nytt riskkapital. Målet är att vända till vinst framför att prioritera fortsatt tillväxt.
Men dörren till en nyemission är inte stängd. Dock kommer en sådan bara ske vid eventuella förvärv, expansion till nya marknader utanför den nuvarande planen eller om bolaget beslutar sig för att skruva upp expansionstakten än mer.
"Med vår nuvarande budget räcker vårt kapital tills vi når lönsamhet", säger Jacob de Geer.
Lönsamhet verkar dock inte vara det primära målet för Izettle – trots det han nyligen sa i intervjun med Breakit.
"Det vi har sagt är att vi kan välja att ställa om till ett lönsamhetsspår. Men det är inte aktuellt nu. Vi kommer att köra stenhårt och fortsätta den kraftfulla investeringen i tillväxt och kundanskaffning", säger Izette-vd:n idag.
Izettle är framförallt känt för sin betallösning som gör att handlare snabbt och billigt kan komma igång med kortbetalningar.
Största ägare är den Jersey-baserade fonden Index Ventures LP, följd av Cleantech Europe.