Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

De äger SaaS-Sverige – 2529 personer bakom 99 heta bolag

Artikel bild

Den svenska SaaS-industrin har de senaste åren vuxit till en stor och inflytelserik bransch. Men vilka är egentligen människorna bakom bolagen – de som sitter på makten?

Vi har sammanställt grundarna, affärsänglarna och riskkapitalbolagen – här är ägarna i 99 svenska SaaS-bolag.

Breakit

Breakit

nyheter@breakit.se

Den svenska SaaS-sektorn blir större och större för varje år som går. Den 24 oktober, i samband med vårt event SaaS Summit, släpper vi årets upplaga av SaaS-rapporten där vi djupdyker i branschen och ger dig hårda siffror, nyckelpersoner och analyser.

Men redan nu kan vi – för er som inte kan få nog av SaaS-data – ge en unik inblick i vilka det är som faktiskt äger det svenska SaaS-undret.

Vi listar 2529 namn – allt från dedikerade grundare och tidiga affärsänglar till viktiga medarbetare och tunga riskkapitalister.

Du får tillgång till hela listan när du bokar en biljett till SaaS Summit (skickas direkt till dig vid köp). Säkra din biljett här

Om rapporten

Vi har med stöd av data från datatjänsten Eivora analyserat ägarstrukturen i 99 av Sveriges mest framstående SaaS-företag, listade i alfabetisk ordning. Informationen baseras på stämmoprotokoll, vilka kan innehålla ofullständiga uppgifter. Det kan också ha skett förändringar i bolagen sedan datan hämtades.

Reportrar: Tobias Blixt, Emil Widhagen

 

Läs mer