Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

2 nya talare klara för E-com Day – ses vi där?

Artikel bild
Maja Nilsson Lindelöf, Lis Bonne Atelier och John Ekström, John Henric.

Den 19 september samlas över 250 e-handelsproffs på Epicenter i Stockholm för att delta i E-com Day 2024 – en halvdag fullspäckad med insikter, inspiration och nätverkande.

Nu är det hög tid att säkra din plats!

Breakit E-com Day har etablerat sig som en central mötesplats för Sveriges ledande e-handelsaktörer. Under en intensiv halvdag den 19 september kommer över 250 e-handlare att mötas på Epicenter i Stockholm för att dela kunskap och knyta värdefulla kontakter.

Oavsett om du är en beslutsfattare, entreprenör eller investerare inom e-handel, erbjuder denna dag allt du behöver för att navigera i ett föränderligt e-handelslandskap.

E-handelns comeback – är den här för att stanna?

Efter flera år av utmaningar med pressade marginaler och avbrutna expansionsplaner ser det nu ut som att svensk e-handel är på väg mot en ny tillväxtfas. Men vad innebär detta för dig som entreprenör eller beslutsfattare? Hur agerar branschens ledande aktörer inför denna potentiella vändning? Och vilka strategier och fokusområden kommer att vara avgörande för framtida framgång? Svaren får du på årets upplaga av E-com Day.

Säkra plats för dig och teamet idag och var med och forma framtidens e-handel!

Inspireras av branschens främsta profiler

Förbered dig på ett intensivt program fyllt med insikter från några av Sveriges mest framstående e-handelsentreprenörer, däribland:

INTERVJU: John Henrics tillväxtresa – hur de nådde över 200 miljoner i omsättning

Trots utmaningar för många e-handelsbolag förra året lyckades John Henric vända trenden och uppnå en tillväxt på 23 %, vilket tog dem över 200-miljonersgränsen i omsättning. Med nästan 40 000 nya kunder redan i år fortsätter deras tillväxtresa.

John Ekström, medgrundare och vd, gästar E-com Day och delar med sig av hemligheten bakom deras framgång.

PANEL: Så skaffar (och behåller) du nya kunder – utan att tömma kassan

Många e-handlare står inför utmaningen att skaffa nya kunder på ett lönsamt sätt. Hur attraherar du nya kunder utan att överskrida budgeten? Hur säkerställer du att dina kunder förblir lojala? Och hur viktig är kundlojalitet när det kommer till att attrahera riskkapital?

Maja Nilsson Lindelöf från Lis Bonne Atelier delar med sig av sina bästa tips och strategier i en paneldiskussion om effektiv kundanskaffning och lojalitetsbyggande.

Exklusiva samtalsforum och utmärkelsen "Årets hållbara e-handelsresa"

Utöver ett späckat program och värdefulla nätverksmöjligheter får de första 100 som köper biljett möjlighet att delta i exklusiva samtalsforum före det ordinarie programmet. Under 90 minuter får du delta i djupgående diskussioner kring aktuella ämnen, få insikt i strategier och verktyg från branschledare och nätverka under en gemensam lunch.

Dessutom kan ditt bolag bli uppmärksammat för sitt hållbarhetsarbete. Nominera er till Breakits och Svea Banks pris "Årets hållbara e-handelsresa 2024" och få chansen att bli erkända för ert arbete mot en mer hållbar e-handel.

Vinnaren kommer att få stor medial uppmärksamhet genom Breakits kanaler och prisas under en ceremoni på eventdagen, samtidigt som en summa skänks till välgörande ändamål i ert bolagsnamn.

Skicka in er nominering senast den 6 september.

Säkra din plats till E-com Day idag – vi ses på Epicenter den 19 september!


Läs mer