Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Nyhet på E-com Day: Fördjupa dig i exklusiva samtalsforum

Artikel bild
Carl Setterberg, Epicenter Store, Klara Sernemyr, Breakit, Peter Hesslin, expert på e-handelslogistik, Jessika Ödling, Dema och Tom Flumé, Moss & Noor.

Äntligen, snart smäller det för årets upplaga av E-com Day – årets viktigaste event för beslutsfattare, entreprenörer och investerare inom e-handel!

Nytt för i år är exklusiva samtalsforum där du får möjligheten att fördjupa dig i aktuella ämnen tillsammans med andra ledare i branschen.

Den 19 september samlas 250+ företagsledare under en halvdag på Epicenter i Stockholm för att ta del av lärdomar, insikter och de senaste trenderna från några av de absolut tyngsta namnen inom svensk e-handel.

E-com Day får du insikt i tre nyckelområden för e-handelns framtid. Först tittar vi på hur du kan locka nya kunder och stärka lojaliteten hos dina befintliga genom smart prissättning och ett anpassat produktutbud. Sedan utforskar vi hur AI kan skapa personliga shoppingupplevelser och höja din konverteringsfrekvens. Avslutningsvis går vi igenom strategier för att expandera till nya marknader med låg marginalkostnad.

Ta del av programmet, spana in talarna och säkra plats här!

Nytt för i år: Exklusiva samtalsforum

I år introducerar vi ett nytt och spännande inslag på E-com Day – exklusiva samtalsforum. Här får du möjligheten att under 90 minuter delta i djupgående diskussioner, där fokus ligger på ett specifikt ämne inom e-handel.

I dessa rundabordssamtal samlas ledare och entreprenörer för att dela med sig av strategier, best practice och praktiska verktyg som kan hjälpa dig att ta din e-handel till nästa nivå.

Teman för samtalsforum

  • Synergi mellan online och fysisk handel: Utforska hur du kan komplettera din onlineförsäljning med ett showroom för att öka konverteringen.
    Samtalsledare: Carl Setterberg, Head of Epicenter Store

  • Leverans & returer: Diskutera den optimala strategin för leveranser och returer – en nyckel till nöjda kunder.
    Samtalsledare: Peter Hesslin, expert på e-handelslogistik

  • Finansieringsstrategier: Hitta den perfekta finansieringsmixen för att stödja tillväxten av din e-handel.
    Samtalsledare: Tom Flumé, grundare och vd, Moss & Noor

  • Mätning och optimering av marknadsinsatser med AI: Få insikter om hur du kan använda AI för att förbättra mätningen och optimeringen av dina marknadsinsatser.
    Samtalsledare: Jessika Ödling, Measurement Engineer, Dema

  • Trender inom produktkategorier: Lär dig att anpassa ditt produktutbud efter ekonomiska svängningar och konsumentbeteenden.
    Samtalsledare: TBA.

Samtalsforumen modereras av Klara Sernemyr, affärsutvecklare på Breakit.

Begränsat antal platser – först till kvarn

För att kunna erbjuda en så intim och givande diskussion som möjligt är platserna till samtalsforumen begränsade. Endast de första 100 som köper biljett får chansen att delta. Vid anmälan väljer du vilket tema du vill delta i, så att du får maximalt utbyte av din tid på E-com Day.

Efter samtalsforumen avslutar vi med en gemensam lunch innan det ordinarie scenprogrammet drar igång. Missa inte denna unika möjlighet att nätverka och ta del av värdefulla insikter från andra branschledare.

Säkra din plats till E-com Day och samtalsforumen idag och var med och forma framtidens e-handel på Epicenter i Stockholm den 19 september! 


Läs mer