Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström satsar på fleece och prepping – så går det

Artikel bild
Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström. Foto: SVT/Press

Här är senaste siffrorna från“Hjälp vi har köpt en bondgård!”-paret.

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

hanna.akesson@breakit.se

Webbredaktör

Tv-paret (och kärleksparet i verkliga livet) Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström verkar inte direkt ligga på kökssoffan och dra sig. Vid sidan av tv-succén där paret visar utmaningarna med att bli bönder driver paret flera bolag, däribland e-handeln Kärret som säljer glesbygdskavajer, tvåmannafiltar och tvål. 

Förra året skrev vi hur paret 2022 sålde för miljoner i sitt bolag. Nu har årsredovisningen ramlat in för 2023. Och den visar att omsättningen ökade från 1,9 miljoner till 2,2 miljoner förra året. Rörelseresultatet fortsatte vara positivt på en kvarts miljon, vilket i och för sig är ett par hundratusen lägre än 2022.

Kärret är inte Kalle Zackari Wahlströms enda företagsengagemang. Inte heller Brita Zackaris. 

Kalle Zackari Wahlström driver prepping-bolaget Katastrofen AB, som omsatte 1,7 miljoner kronor 2023, ett ras från toppåret innan då omsättningen landade på 4,5 miljoner kronor och bolaget var lönsamt.

Brita Zackari och maken är också delägare i produktionsbolaget Tomma Tunnor AB, som senast kända räkenskapsår 2022 hade en omsättning på 8,5 miljoner kronor och miljonvinst. 

Brita Zackari har på eget håll Nytorp Kropp och Media AB, som är inriktat mot media- och konsult-verksamhet. Det bolaget gjorde ett resultat på en halv miljon kronor 2022 och omsatte över 4 miljoner. 

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

 

Läs mer