Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Neo4j-grundaren till SaaS Summit: Avslöjar de avgörande faktorerna bakom succéresan

Artikel bild
På fjolårets SaaS Summit tog Neo4js Emil Eifrém hem titeln som Årets SaaS-ledare.

Missa inte när Emil Eifrém, vd och grundare av miljardbolaget Neo4j gästar SaaS Summit 2024.

Den 24 oktober samlar vi återigen den nordiska SaaS-eliten för att utforska de senaste strategierna, metoderna och möjligheterna inom SaaS.

Från snabba förändringar till nya framgångsrecept – branschen står inför en spännande framtid med AI, nya försäljningsmetoder och innovativa go-to-market-strategier. Så, vad kan vi förvänta oss 2025? Vilka strategier använder tillväxtraketerna och hur agerar branschens jättar?

Detta kommer vi att djupdyka i på årets upplaga av publiksuccén SaaS Summit – höstens viktigaste mötesplats för hela SaaS-communityt.

Dessutom släpps återigen Breakits unika kartläggning av branschen och de mest framgångsrika bolagen. SaaS-rapporten lanseras på eventet och ingår i biljettpriset för alla besökare inklusive en prova-på-prenumeration till Breakit Premium (värde 898 kr ex moms).

Läs mer och säkra plats här.

Hemligheterna bakom Neo4js globala succé

Neo4j är ett av Sveriges största SaaS-bolag och har nått unicorn-status med en värdering på miljardnivå. Med planer på att gå till börsen har bolaget etablerat sig som en nyckelspelare på den globala SaaS-marknaden, med kontor både i Silicon Valley och Malmö. Trots sin framgång är Neo4j fortfarande omgärdat av mystik, eftersom deras amerikanska kontor begränsar insynen i bolagets siffror.

Är du nyfiken på hur denna resa gått till och vägen till miljardaffären sett ut? Missa inte vår intervju med Emil EifrémSaaS Summit den 24 oktober. Emil kommer att ge en exklusiv inblick i bolagets imponerande tillväxt, avslöja de avgörande faktorerna bakom succéresan och dela med sig av sina strategier för att lyckas med global expansion.

Talare klara för SaaS Summit 2024

Jens Nylander, grundare och vd, The Intelligence Company
Erica Sandelin Ekelund, vd, Voyado
# Max Junestrand
, medgrundare och vd, Leya
Emil Eifrém, grundare och vd, Neo4j
Louise Markgren, General Counsel, Mentimeter
Ola Sars, medgrundare och vd, Soundtrack your Brand
Ingrid Bonde Åkerlind, Principal, Oxx
Gustav Nordlindh, vd, Royal Streaming
Katarina Bonde, styrelseproffs (Mentimeter mfl, tidigare ACQ BureStratsys)
# Sara Arildsson, investerare och styrelseledamot

Fler talare tillkännages löpande fram t.o.m. eventdagen.

Är det er vi ska prisa? Nominera nu!

Dags att lyfta fram de främsta inom SaaS-Sverige! På SaaS Summit kommer vinnare i en rad olika priskategorier att koras. Du kan nominera ditt företag, dig själv eller någon annan. Det går bra att nominera till alla priser, men du behöver då göra en separat nominering för varje kategori. Företaget ska ha huvudkontor i Sverige.

Priser kommer att delas ut i kategorierna:

  • Årets SaaS-företag
  • Årets SaaS-nykomling
  • Årets SaaS-raket
  • Årets SaaS-ledare (delas ut i samarbete med Hampleton Partners)
  • Årets SaaS-investerare

Juryn kommer därefter att granska hur väl det nominerade bolaget eller personen stämmer överens med kriterierna. Vinnarna koras på SaaS Summit-scenen den 24 oktober.

Nominera här!

Möt och lär av branschkollegor

SaaS Summit får du möjligheten att möta och lyssna till andra som har haft liknande utmaningar och som kan hjälpa dig att hitta innovativa lösningar och övervinna strategiska hinder.

Välkommen till ett fullspäckad heldag den 24 oktober på Fållan i Stockholm! Vi garanterar att du kommer att få med dig inspiration, affärsinsikter, praktiska tips – och många nya kontakter!

Moderatorer är Sophie Hedestad, SaaS-profil och vd på NOQX tillsammans med Vigor Sörman, entreprenör och investerare.

Läs mer och säkra plats här.

Läs mer