Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit och Svea

E-com Day 2024: Agendan, talarna och exklusiva samtalsforum

Artikel bild
Breakits publiksuccé E-com Day är tillbaka den 19 september 2024.

Vilka spelregler gäller för dig som entreprenör och beslutsfattare inom e-handeln hösten 2024 och 2025? Och var ligger fokus för e-handelns största profiler och ledare just nu?

Under de senaste åren har svensk e-handel genomgått en tuff period med pressade marginaler, konkurser och bromsade expansionsplaner. Men nu, 2024, pekar mycket på att vändningen är nära.

Vad betyder detta för dig som entreprenör eller beslutsfattare inom svensk e-handel? Svaret får du på Breakits tredje upplaga av publiksuccén E-com Day den 19 september!

Under en maxad halvdag på Epicenter i Stockholm samlar Breakit den nordiska e-handelsmarknadens mest inflytelserika entreprenörer, ledare och investerare. Tillsammans kommer vi att djupdyka i de strategier och fokusområden som kommer att prägla framtidens e-handel. 

Dessutom: De första 100 som köper biljett får en exklusiv möjlighet att delta i privata samtalsforum innan huvudprogrammet drar igång.

Läs mer och säkra din plats till höstens viktigaste e-handelsevent här!

Maxa din e-handel – med rätt verktyg och strategier

Efter år av utmaningar är det nu dags att blicka framåt och utforska hur vi kan navigera i dagens föränderliga e-handelsmarknad. Årets agenda kommer att vara uppdelad i tre fokusområden, så kallade “deep dives”, där vi kommer att djupdyka i aktuella och avgörande fokusområden för branschen.

  • Customer acquisition & lojalitet:
    Alla e-handlare vill attrahera och behålla kunder på ett kostnadseffektivt sätt. På E-com Day går vi igenom hur du ökar lojaliteten, bygger ett attraktivt varumärke och säkrar återkommande kunder. Du kommer även att lära dig hur du kan locka nya kunder på ett lönsamt sätt, samt hur du kan anpassa din prissättning.

  • AI:
    Med rätt AI-verktyg kan e-handlare skapa personliga shoppingupplevelser, optimera effektiviteten och öka konverteringsfrekvensen. Som besökare får du insikt i framgångsrika strategier och åtgärder med störst effekt, samt en förståelse för de aktuella riskerna och möjligheterna inom e-handel.

  • Expansion:
    Att expandera sin e-handel till nya marknader öppnar upp för nya intäkter och ökad konkurrenskraft, samt erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att växa verksamheten. På E-com Day får du insikt i hur man identifierar potentiella nya marknader och strategier för lokalisering och positionering på nya marknader.

Lär av Sveriges främsta e-handelsprofiler 

Till årets upplaga av E-com Day har vi bjudit in fantastiska företagsledare som kommer att dela med sig av sin expertis och erfarenhet inom e-handel. Du får värdefulla insikter och konkreta strategier kring hur du bygger varumärke och bryter igenom bruset, hållbarhetsåtgärder som stärker affären, nyckeldrivare för tillväxt – och mycket mer. 

Lyssna till och inspireras av:
# Joel Falck, Acting CEO Babyshop, Co-Founder KitchenTime
# Emma Lindgren, Expert in digitalization and consumption, Svea
# Daniel Redgert, Founder, Redgert Comms
# Jacob Friberg, Brand Partnerships Manager, TikTok Nordics
# Kousha Torabi, Co-Founder & Co-CEO, Ninepine
# Benjamin Lau, Co-Founder & Co-CEO, Ninepine

Fler spännande talare kommer att tillkännages löpande fram till och med eventdagen. 

Nominera till årets hållbara e-handelsresa

E-handeln står inför en rad utmaningar gällande klimatpåverkan, där konsumtion och transporter kan påverka negativt. Digital handel å andra sidan, med hållbar produktion och distribution, kan göra det motsatta.

Många e-handelsföretag arbetar för att ha en positiv påverkan på planeten. Är ditt företag ett av dem? Då har ni chansen att koras till Breakits och Svea Banks pris Årets hållbara e-handelsresa 2024!

Vinnaren prisas med stor medial uppmärksamhet genom Breakits kanaler och en donation till välgörenhet i företagets namn. Skicka in er motivering senast den 6 september och säkra plats till E-com Day för att delta i tävlingen.

Ta del av kriterierna och nominera ditt bolag till årets hållbara e-handelsresa här!

Läs mer