Sök

Keyflow ökar – men fortsätter gå med förlust

Keyflow

Breakit / Eivora AI

Breakit / Eivora AI

Så går det för bolaget.

Keyflow, som är verksamt inom underhållnings- och restaurangplattformsbranschen, lämnade nyligen in sitt senaste bokslut. Det täcker perioden från september 2022 till augusti 2023. Bolaget redovisar en omsättning på 11,65 miljoner kronor, vilket är en ökning från föregående års 7,59 miljoner kronor. Trots detta uppgår förlusten för året till 11,67 miljoner kronor, jämfört med en förlust på 12,16 miljoner kronor året innan.

Keyflow grundades 2008 och är specialiserat på att erbjuda ett innovativt system för att hantera inbjudningar och gästlistor för nattklubbar, eventbyråer och PR-firmor. Bolaget har åtta anställda, och dess kassa uppgår till 2,54 miljoner kronor.

Styrelsen för Keyflow består av Arne Engvall, som är ledamot och ordförande, Karl-Hugo Engdahl, ledamot, och Johan Eriksson, ledamot. Arne Engvall har även styrelseuppdrag hos Meitner.

Keyflows företagsvärdering ligger på 120,13 miljoner kronor, och totalt har bolaget tagit in 125,81 miljoner kronor från investerare. Förutom omsättning och årets resultat redovisar bokslutet personalomkostnader på 6,43 miljoner kronor.

Informationen i denna artikel är hämtad från Eivora.

Det här är en artikel som är skapad med hjälp av AI. Har du frågor eller synpunkter om den här artikeln? Mejla ai@breakit.se – våra AI-artiklar utvecklas löpande.

Läs mer