Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med IKEA

Dags att skapa en kreativ arbetsmiljö? Så får ni bästa förutsättningar att lyckas

TROTTEN bord, beige/vit (1 276 kr exkl. moms) och Louise Wihlborg, engagemangs- och lojalitetschef, Ikea.

Oavsett om ni är ett nystartat bolag eller en etablerad verksamhet så är det viktigt att alla har de bästa förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Med lojalitetsprogrammet IKEA Business Network är det enkelt att alltid ha en uppdaterad och ändamålsenlig arbetsmiljö för just era behov.

IKEA Business Network ger en mängd exklusiva fördelar och förmåner och gör det smidigt att skapa den allra bästa arbetsmiljön för medarbetare och kunder – till rimliga priser.

”Varje besparing är mer än en sänkt kostnad. Varje krona som företaget sparar ger möjlighet till fortsatta investeringar, utveckling av nya affärsområden och kompetensutveckling för medarbetarna. IKEA Business Network erbjuder alla kunder tillgång till IKEA Family-priser. Det gäller oavsett om ni handlar online, i varuhuset eller via fjärrbeställning”, förklarar Louise Wihlborg, engagemangs- och lojalitetschef på Ikea.

”För att företaget enkelt ska ha kontroll över utgifterna får ni tillgång till all inköpshistorik. Det är praktiskt om ni vill upprepa en beställning, kontrollera era garantier eller returnera en vara”, lägger hon till.

FLINTAN kontorsstol (640 kr exkl. moms)

En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö är nyckeln till produktivitet och kreativitet. Med den expertis och erfarenhet som Ikea har inom inredning kan ni skapa den perfekta arbetsplatsen för era behov. Det är i sig en investering!

Kanske behöver ni dämpa ljudnivån, jobba med ljussättning, skapa ergonomiska arbetsstationer eller få ut det mesta av ett knepigt utrymme? Då är det smart att ta hjälp av de som kan, för att i stället själva kunna ägna tid åt innovation, expansion och personalutveckling – att få jobbet gjort helt enkelt. IKEA Business Network erbjuder inredningshjälp på plats eller online. 

”Tillsammans med företagsinredaren kan ni diskutera hur det på ett enkelt sätt går att förbättra arbetsplatsen. Inredarna är exempelvis experter på att optimera utrymme, och målet är att alltid utgå från vilket behov, funktion och plånbok ni och er verksamhet har”, berättar Louise.

LIDKULLEN, aktivt sitt/ståstöd (1 196 kr exkl. moms) och MITTZON, akustikskärm (1 036 kr exkl. moms).

Förutom att hjälpa verksamheter, såväl nya startups som mer etablerade bolag, att förbättra och förenkla arbetsmiljön med smarta lösningar bjuder IKEA Business Network på en rad förmåner.

”Ni kan alltid hålla koll på era inköp, ni får ta del av IKEA Family-priser, digitala föreläsningar och tips”, säger Louise Wihlborg.

Programmet är kostnadsfritt och funkar för alla företag – stora som små. Och med det stora utbud av kvalitetslösningar för all sorts inredning som Ikea erbjuder kan alla verksamheter skapa just sin perfekta lösning. Samtidigt som ni spar både tid och pengar som kan användas till det just ni är bra på.

Läs mer och gå med i IKEA Business Network här! 

Läs mer