Sök

Annonssamarbete med Oneflow

Breakit fick en magisk touch på affärerna – så kan ni också få det

Oneflow

Malin Karlunden, Breakit.

Hannah Runsten

Mindre stress och större trygghet kring avtal. Gör som Breakit och använd Oneflow för all digital avtalshantering och signering.
”Nu kan jag följa hela processen”, säger Malin Karlunden, Head of Sales på Breakit.

Att du just nu läser den här artikeln är på ett sätt tack vare Oneflow – det smidiga verktyget för digital avtalshantering och signering.

Jo, faktiskt. Din favoritsajt Breakit använder nämligen Oneflow varje gång en affär har gjorts, inklusive samarbeten som den här artikeln. Varför? Vi frågar Malin Karlunden, Head of Sales på Breakit.

”När jag började på Breakit använde vi oss av ett system som var väldigt stökigt. Varje gång ett avtal skulle signeras fick jag klippa och klistra för att alla delar skulle vara på plats och sedan behövde vi skriva på avtalet för hand. Det kändes väldigt gammalmodigt och långsamt, så vi började leta efter en smartare lösning”, berättar hon.

Nu ligger våra avtal snyggt färdigpaketerade

Där gjorde Oneflow entré i Breakit-sfären, och sänkte Malins kortisolnivåer över en natt. Eftersom Oneflow är integrerat i Breakits CRM går avtalen nu att skapa och signera med några knapptryckningar i ett enda system. Återkommande kunder finns inlagda i systemet och allt som behöver uppdateras är detaljer om den aktuella affären. Avtalet mailas till kunden och – klart!

”För mig är det viktigt att allt ska vara superenkelt. Nu ligger våra avtal snyggt färdigpaketerade, sedan kan jag följa hela processen från när kunden öppnar avtalet, granskar det och sedan signerar.”

Magi i vardagen

Som en extra endorfinkick får försäljningschefen också en notifikation av Oneflow varje gång ett nytt avtal signeras.

”När sådana meddelanden plingar till i inkorgen ger det ju lite magi i vardagen.”

Oneflow har gett Malin stenkoll på alla affärer som kommer in till Breakit, och bidrar också till ett större lugn.

”Man kan sitta och vara muntligt överens, men det blir ändå ett riktigt kvitto när signeringen i Oneflow dyker upp. Nu är affären faktiskt klar!”

Här är några fördelar med att signera via Oneflow:

  • Oneflow innehåller mallar för flera sorters standardavtal, som offerter, anställnings-, underleverantörs- och sekretessavtal.
  • Med Oneflow slutför du avtal online på några minuter, vilket effektiviserar vanligtvis tidskrävande processer.
  • Samtliga inblandade i avtalet kan se ändringar utförda i realtid.
  • Avtalen är säkrade via avancerade krypteringstekniker.
  • Ni får en tydlig verifieringskedja vilket ökar transparensen i avtalshanteringen.

Läs mer om Oneflow och testa gratis här! 

Läs mer