Sök

Så fick han Henrik Lundqvist att använda Revolutionrace – utan att betala ett öre

Revolutionracee-handel

Paul Fischbein, vd för Revolutionrace. Henrik Lundqvist på Instagram i RR-kläder (helt utan betalning). Foto: Press/Instagram

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Tur eller skicklighet?

Revolutionrace har gått riktigt starkt på börsen det senaste året och levererade starka siffror när de rapporterade för förra årets sista kvartal i slutet av januari. 

Bolaget växte på samtliga marknader och vd Paul Fischbein såg positivt på framtiden.

Kanske inte så konstigt med tanke på vad han berättade när han var i gäst i populära Börspodden den här veckan.

John Skogman och Johan Isaksson, som driver podden, har noterat att den gamle stjärnmålvakten i ishockey, Henrik Lundqvist, har synts i Revolutionrace-kläder på Instagram. Men inläggen var inte reklammärkta. I podden ställs Paul Fischbein mot väggen, betalade Revolutionrace Henrik Lundqvist, och isåfall hur mycket?

“Henke är en person som vi vid det tillfället hade approacherat och haft ett första samtal med”, berättar Fischbein.

Lundqvist var intresserad men innan de hade sajnat något avtal så skickade Paul Fischbein Revolutionrace-kläder till honom. För att testa så han visste om han gillade dem.

“Det var helt kravlöst, vi sa att han inte skulle få betalt. Han skulle åka skidor så vi skickade kläderna till honom. Så nej han har inte fått betalt”.

En jackpot för klädbolaget får man nog säga som praktiskt taget gratis fick exponering mot Henrik Lundqvists över 600.000 följare.

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer