Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Bakom rubrikerna – så blir du en nyhet på de största nyhetssajterna

Casper Schaber, Matilda Andersson och Mimi Billing.
Casper Schaber, Matilda Andersson och Mimi Billing.

Hur gör du egentligen för att bryta igenom bruset och synas på Europas och Sveriges största nyhetssajter?

Det är självklart kul att bli omnämnd i en artikel. Men, värdet sträcker sig långt bakom det. Investerare, kunder, talanger och framtida medgrundare – plötsligt får alla dig och ditt bolag på sin radar.

Informationsflödet till journalister är enormt. Kombinationen av tidsbrist, brist på relevans och lågt nyhetsvärde bidrar till en frustration hos journalister. Hur ser du till att ditt pressutskick inte hamnar på högen med de andra? Vad ger din nyhet värde?

Breakit Sessions bjuder in till en exklusiv digital lunch-session om hur du blir en nyhet, den 28e februari kl 12:00-12:40

Detta är en unik möjlighet för dig som företagare att lära dig konsten att slå igenom bruset och få den mediauppmärksamhet du strävar efter.

Tillsammans med Matilda Andersson, Nyhetschef på Breakit, Mimi Billing från nyhetssajten Sifted och Casper Schaber från PR-byrån 500 Stockholm kommer vi att ge dig nycklarna till framgång i media.

Läs mer om eventet och anmäl dig här (begränsat antal platser) >>

Om Breakit Sessions:
Breakit Sessions är exklusivt koncept för våra Premium-prenumeranter. Genom event, nätverksträffar och exklusivt innehåll får våra mest engagerade läsare möjligheten att gå bortom rubrikerna och fördjupa sig i högaktuella ämnen. 

Är du inte Premium-prenumerant? 

Det finns ett begränsat antal platser kvar för dig som ännu inte är Premium-prenumerant. Signa upp dig på en kostnadsfri provperiod, så lägger vi till dig på gästlistan till eventet. 

Prova Premium 2 månader kostnadsfritt och få en plats på eventet >>

 

Läs mer