Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Här träffar du din nästa investerare – exklusiva meetups på Funding Day

Den 5 mars gör Sveriges viktigaste finansieringsdag, Funding Day, comeback. Breakit samlar landets främsta entreprenörer, affärsänglar, riskkapitalister och långivare och djupdyker i allt du behöver veta om finansiering för startups och techbolag idag.

Utöver en erfaren och vass talar-lineup med namn som Harald Mix, Jessica Schultz, Patrik Patrique Monique Arnesson och Pernilla Nyrensten, har eventet ett stort fokus på nätverkande och möten. Breakit vill göra det lättare för dig som entreprenör att träffa din nästa investerare – och för investerare att träffa Sveriges främsta tech- och tillväxtbolag.

Exklusiva meetups

Under dagen arrangerar Breakit privata meetups där vi matchar investerare och entreprenörer. Som entreprenör har du chans att tillsammans med andra entreprenörer diskutera och bolla investeringar inför en dedikerad investerare i en privat miljö. Som investerare får du träffa ambitiösa och vassa entreprenörer.

Ett urval av investerare du kan träffa i exklusiva möten:

# Lars Lindgren, ängelinvesterare
# Julia Delin, VD för SSE Ventures och investerare
# Pär Lagerström, Investment Manager, Almi Invest
# Johan Bynélius, Fair Investments
# Carl Westman, Investment Manager & Partner 41an/82an Invest
# Gustav Notander, Investment Manager, Almi invest

Är du entreprenör och vill träffa investerare? Eller investerare på jakt efter nästa techsuccé? Säkra din biljett till Funding Day – och boka in dig på "Meet and greet"!

Sveriges alla techinvesterare – här är de (och det letar de efter 2024)

På Funding Day släpper Breakits redaktion en helt unik kartläggning där vi för första gången listar alla svenska techinvesterare. I rapporten djupdyker vi i vem som är vem samt lyfter alla du måste ha koll på och vad de faktiskt investerar i. Här hittar du din nästa investerare eller håller koll på vilka konkurrenter och kollegor som investerar i vad!

Vi kartlägger:

  • Affärsänglarna
  • Venture capital-bolagen
  • Family offices
  • Nyckelspelarna

Rapporten ingår i biljettpriset för alla besökare. Var på plats när årets viktigaste investeringsrapport lanseras!

Läs mer