Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Förvandla ditt bolag från ett “vanligt” techbolag – till att faktiskt jobba med AI

Vigor Sörman, entreprenör och investerare, modererar premiären av Breakit AI Day den 11 april.

Sveriges främsta investerare, techledare och entreprenörer har 2024 en sak gemensamt: alla pratar om AI. VC-bolagen vill investera, ledarna vill effektivisera och entreprenörerna vill revolutionera.

Den 11 april 2024 är det dags för premiären av Breakit AI Day – ett halvdagsevent på Epicenter i Stockholm där vi går på djupet kring de viktigaste frågorna kopplat till AI, effektiviseringar och bolagsbygge. 

Med hjälp av några av Sveriges främsta AI-profiler går vi igenom risker, användningsområden, konkreta framgångsexempel och lärdomar. Lyssna och lär av bland andra Vilhelm von Ehrenheim, Co-Founder & Chief AI Officer på QA.tech, Anna Felländer, Founder & President på anch.AI och Max Junestrand, Co-Founder & CEO på Leya. 

Breakit AI Day är för som:

  • Vill ställa om
    Hur förvandlar du ditt bolag från ett “vanligt” techbolag till att faktiskt jobba med AI? När ska du börja och hur gör du? Vad säger de som har gjort den resan eller är mitt inne i den – och vilka actions har gett störst effekt?
     

  • Bygger nytt
    Hur tänker Sveriges främsta AI-entreprenörer kring framtiden? Hur agerar de, vilka verktyg jobbar de med och vad har gynnat dem i sina företagsresor och bolagsbyggen? Vilka är riskerna och möjligheterna just nu?
     

  • Investerar
    Vad tittar andra investerare på när det kommer till AI? Hur värderas ett AI-bolag utan intäkter? Hur avgör du om ett AI-bolag faktiskt kommer att revolutionera en marknad eller konkurreras ut av en större AI-aktör redan nästa år?

AI Bibeln – bolagen, investerarna, power players

På AI Day släpper Breakit den första, kompletta kartläggningen över AI-Sverige. Bolagen, investerarna, nyckelspelarna – vem är vem, vad gör företagen, vem investerar i vad och vilka är människorna du måste komma i kontakt med redan idag. 

Rapporten ingår i biljettpriset, inklusive en prova-på-prenumeration till Breakit Premium.

Säkra plats till premiären av AI Day idag – du kommer att fördjupa din förståelse för AI och bygga ovärderliga nätverk med Sveriges främsta AI-profiler.

Läs mer och köp biljett här!

Läs mer