Sök

Annonssamarbete med Breakit

Sveriges viktigaste finansieringsdag gör comeback – med uppgraderat koncept

FinansieringBreakitFunding Day

Premiären blev en braksuccé – nu gör Sveriges viktigaste finansieringsdag comeback

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

På Funding Day den 5 mars samlar vi Sveriges främsta entreprenörer, affärsänglar, riskkapitalister och långivare och djupdyker i allt det du behöver veta om finansiering för startups och techbolag idag.

Blind Bird-biljetterna sålde slut på rekordtid – säkra plats till dig och teamet NU!

Premiären blev en braksuccé. Nu gör Sveriges viktigaste finansieringsdag, Funding Day, comeback med ett uppgraderat koncept – och en lång rad nyheter för dig som besökare!

JUST NU: Begränsat antal Early Bird-biljetter med upp till 40% rabatt på ordinarie pris.

Finansieringslandskapet är i ständig förändring. De spelregler som gällde för bara månader sedan har redan förändrats och logiken kring allt från värderingar till term sheets är en färskvara. På 2024 års upplaga av Funding Day kommer vi bland annat att gå igenom:

  • Hur du som entreprenör och/eller företagsledare ska tänka 2024 när det kommer till finansiering

  • Hur VC-bolag, affärsänglar och långivare agerar idag – vad de tittar på, hur de tänker kring värderingar och vad som krävs för att få deras kapital

  • Fallgroparna du ska undvika – både som investerare och entreprenör

  • Dessutom: vad gäller egentligen för dig som kommit längre i din företagsresa och kalkylerar på en exit? Vilka alternativ finns och vad är bäst för just ditt bolag?

I år har vi ökat fokus på nätverkande och möten, för att du som entreprenör ska få möjlighet att träffa och bolla idéer med investerare och du som investerare får chansen att möta och ta tempen på Sveriges tech- och tillväxtbolag.

Nyheter:

  • Möjligheten för dig som entreprenör att träffa och bolla med VC's och affärsänglar som är redo att investera

  • Exklusiv rapport: Investors of Sweden – alla som investerar i tech

  • Efterföljande mingel, DJ & drinks med investerare och Sveriges tillväxtbolag

Investors of Sweden – alla som investerar i tech

På Funding Day släpper Breakits redaktion rapporten “Investors of Sweden” – den kompletta kartläggningen av Sveriges techinvesterare.

Änglar, venture capital-bolag, family offices och nyckelspelare – i rapporten djupdyker vi vem som är vem och namnger alla som du måste ha koll på och vad de faktiskt investerar i. Här hittar du din nästa investerare eller håller koll på vilka konkurrenter och kollegor som investerar i vad.

Rapporten, som lanseras på eventet, ingår i biljettpriset för alla besökare, inklusive en prova-på-prenumeration till Breakit Premium (värde 1347 kr exkl. moms).

Biljett till Funding Day, investerar-kartläggningen och kostnadsfritt Breakit Premium hittar du här.

Läs mer