Sök

Ställena du ska gå till för att springa på techkändisarna – namnen, restaurangerna, barerna och gymmen

podcast

Breakit

Breakit

Osäker på var du ska luncha, träna eller ta en after work – och samtidigt ha goda chanser att träffa den där investeraren eller entreprenören du ännu inte lyckats få kontakt med?

Se hit! Breakit avslöjar den nya maktens stammishak och namnen på de som brukar gå dit.

Att tajming är allt har vi hört många gånger. Att ens nätverk väger näst tyngst har vi också matats med. Men även om du är en minglare av rang kan det vara svårt att “råka” springa på näringslivets högdjur – om du inte redan vet var de finns, det vill säga.

Så var hänger techfolket egentligen? Finns det några ställen som de här personerna gillar extra mycket, som blivit stammishak för riskkapitalister, startup-grundare och bolagsledare? Självklart.

EXKLUSIV LISTA: Techelitens hot spots – här hänger investerarna, fondförvaltarna och startup-grundarna

Ett av dess ställen är föga förvånande Riche, beläget på Östermalm i Stockholm, ett stenkast från Stureplan och Dramaten. Tungviktare du kan träffar på här bland annat Spotify-grundaren Martin Lorentzon, miljardär-arvingarna Märta och Sofia Schörling, Perfect Day-grundaren Hannah Widell och Sven Hagströmer, investerare, idag ordförande i Creades. Bästa klockslag för att ha chans till nätverkande är runt lunchtid.

Även restaurangerna Ett Hem och Sturehof (här kan du bland annat hitta Sofi Fahrman och äkta maken Filip Engelbert), finkrogarna Astoria (där paret Alex och Amanda Schulman är några av stammisarna) och Nybrogatan 38 (bli inte förvånad om du stöter på Bianca Ingrosso) samt exklusiva gym som Barry's Bootcamp är platser där du kan ringa in näringslivets hotshots. 

I det senaste avsnittet av Breakit Podcast pratar reportrarna Julia Lundin och Åsa Johansson om flera ställen där du bör hålla till, och vilka tider du bör vara där, om du på ett helt naturligt och avslappnat sätt vill få ett bord bredvid eliten. 

Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns:

Nyfiken på mer? Här hittar du hela, matiga listan med alla platser – och alla namn: Techelitens hot spots – här hänger investerarna, fondförvaltarna och startup-grundarna (inneställena och de hemliga platserna!)

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer