Sök

Gynning och Berg lämnar Spotify – går till Perfect Day (och nu kan alla lyssna)

Perfect Day MediaPoddar

Carina Berg och Carolina Gynning. Foto: Magnus Ragnvid

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Nya samarbetet beskrivs som varmt, gräddigt och underbart.


Bara för ett par veckor sen meddelade poddbolaget Perfect day att grundarna Hannah Widell och Amanda Schulman lämnade över det operativa ansvaret till Karolina Sandberg och Tove Barkestad. 

Den nya duon ser ut att få en kanonstart på sin regim när de nu har lyckats locka över Carolina Gynning och Carina Berg från Spotify. Tidigare har podden funnits exklusivt på streamingplattformen men när de nu flyttar över till Perfect Day kommer den att bli tillgänglig på alla plattformar.

“Vi är så glada att få dra igång det nya poddåret ihop med Perfect Day”, säger Gynning och Berg i ett gemensamt uttalande. 

“Hela känslan i detta nya samarbete är som bullen som Gynning nyss åt på en sekund: varm, gräddig och underbar”.

Deras podd ‘Gynning & Berg – Hittar sig själva’ har sedan starten varit exklusivt knuten till Spotify och var under början av året också ute på turné.

“En ljuvlig och underhållande duo som med sin popularitet och fantastiska podcast kommer att tillföra mycket till vårt erbjudande av premiumprofiler och poddar”, säger Karolina Sandberg på Perfect day.

“Det känns också extra roligt att få möjliggöra lyssning på alla plattformar genom vårt övertag.” 

Vill du vara först med det senaste? Ladda ner Breakits app här och aktivera pushar – då missar du aldrig en viktig nyhet.

Läs mer