Sök

Hydda AB förändrar sin styrelse - Nicklas Wållberg Walldan blir ny ledamot

Hyddastyrelse

Martina Skande, vd Hydda

Breakit / Eivora AI

Breakit / Eivora AI

Proptechbolaget gör om i sin styrelse.

Den 18 december 2023 gjorde proptech-företaget Hydda, formellt kallat Hydda AB, förändringar i sin styrelse. Enligt dokument från datatjänsten Eivora har Nicklas Wållberg Walldan gått in som som ledamot i Hyddas styrelse, medan Peter Östman har lämnat sin tidigare befattning som ledamot.

Nicklas Wållberg Walldan kommer att sitta tillsammans med andra styrelsemedlemmar, såsom Kamjar Hajabdolahi, som är ledamot och ordförande, samt Sheila Florell, som också är ledamot. Peter Östman, sitter i styrelsen för både Accessy och är verksamhetsutvecklingschef hos fastighetsjätten Vasakronan.

Hydda AB, etablerat den 14 juni 2021 av Blq Invest och Vasakronan, har som mål att digitalisera fastighetsbranschen med hjälp av software-baserade produkter och tjänster. Bolaget fokuserar på att expandera sin portfölj genom förvärv av företag inom proptech-området med stöd från investerare som Blq Invest, Vasakronan, Neptunia Invest och Brunswick i sitt strävan att erbjuda omfattande lösningar för fastighetsägare.

Enligt Eivora är Hydda AB värderat till cirka 528,8 miljoner kronor. Under 2021 och 2022 hade bolaget en omsättning på 0 respektive 2,07 miljoner kronor, medan nettoresultatet låg på minus 2,28 och minus 18,65 miljoner kronor.

Det här är en artikel som är skapad med hjälp av AI. Har du frågor eller synpunkter om den här artikeln? Mejla ai@breakit.se – våra AI-artiklar utvecklas löpande.”

Läs mer