Sök

Annonssamarbete med Breakit

Nomineringen är öppen – är det ditt bolag vi ska prisa på SaaS Summit?

SaaSBreakitSaaS Summit 2023

Teamtailor kammade hem priset som Årets SaaS-företag 2022.

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Nu kan du eller ditt bolag vinna pris! Vinnarna koras på SaaS Summit den 19 oktober – nominera idag!

Höjda räntor, fallande värderingar, priskänsliga kunder och AI. SaaS-marknaden är i förändring, och det kommer med både utmaningar och möjligheter. Men vad innebär det för dig?

Den 19 oktober samlas SaaS-Sverige för att återigen djupdyka i de viktigaste och mest aktuella frågorna för branschen. Med hjälp av landets främsta entreprenörer, ledare och investerare – både i publik och på scen – väntar nu en maxad dag som ger dig strategierna och verktygen du behöver för att utveckla din affär.

Varmt välkommen med din anmälan till årets upplaga av SaaS Summit!

Nytt för i år: djupdykningar – 3 spår

I år delar vi upp dagen i tre segment, deep divessom vi kommer att djupdyka i. Det handlar om tre områden som Breakit, med hjälp av ledande personer ur SaaS-communityt, bedömer bli extra viktiga inför 2024.

  • AI
    Så implementerar du det i din affär och produkt – på riktigt. Risker, användningsområden och konkreta framgångsexempel och lärdomar från branschledarna.
     

  • PRISSÄTTNING
    Hitta balansen mellan konkurrenskraftiga priser i lågkonjunkturen, samtidigt som du vill maxa dina intäkter och upprätthålla värdet på din produkt. Hur gör du? Vilka risker finns det när det kommer till prissättning? Och vad får du absolut inte göra?
     

  • FINANSIERING
    Hur balanserar du tillväxt, lönsamhet och kapitaleffektivitet? Hur agerar investerarna idag och hur tänker de inför 2024? Nyckeltal, dirty term sheets, lån vs riskkapital och konkreta case.

Är det er vi ska prisa?

Under dagen kommer dessutom vinnare i fem olika priskategorier att koras – och nu är nomineringen är öppen!

Du kan nominera ditt företag, dig själv eller eller någon annan. Det går bra att nominera till alla priser, men du behöver då göra en separat nominering för varje kategori. Företaget ska ha huvudkontor i Sverige.

Jurygrupperna för respektive pris kommer därefter att granska hur väl det nominerade bolaget eller personen stämmer överens med kriterierna.

Här är alla priser 2023 som kommer att delas ut:

🏆 Årets SaaS-företag
🏆 Årets SaaS-nykomling
🏆 Årets SaaS-raket (delas ut i samarbete med Frends)
🏆 Årets SaaS-ledare
🏆 Årets SaaS-investerare

Ta del av kriterierna, jurygrupperna och nominera redan idag!

Deadline för nominering är klockan 23.59 fredag den 22 september. Priset delas ut på SaaS Summit den 19 oktober på Space Stockholm.


SaaS Summit 2023 i samarbete med:
frendsPE AccountingAlmegaSALTeEquity, Bryntum och PSG.

Läs mer