Sök

Danjal Kanani har byggt bolag med Jocke och Jonna – lämnar alla styrelser

Jocke och Jonna ABinfluencers

Danjal Kanani, Jocke och Jonna Lundell. Foto: TT/Montage

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Danjal Kanani kommer inte längre att sitta i styrelsen i bolag som Jocke & Jonna AB och Joakim Lundell Invest AB.


Entreprenören Danjal Kanani har främst blivit känd för sina gemensamma satsningar med influencer-paret Joakim och Jonna Lundell. Tillsammans har de synts både i TV-rutan och på Youtube, men de har också byggt och investerat i flera bolag tillsammans – bland annat i ett padelbolag och det uppmärksammade Newton Nordic som kastades ut från börsen tidigare i år.

Danjal Kanani har under året suttit i flera bolagsstyrelser där Joakim och Jonna Lundell också har haft ägande och han har även varit vd i bolag som Newton Nordic och i Influencer Panel (som skulle läggas in i tidigare nämndas bolag)

Nu avslöjar branschsajten Influens.se att Danjal Kanani har lämnat alla sina styrelseuppdrag. 

“Jag lämnar alla styrelseuppdrag. Det är dags att fokusera på mig själv och vara lite egoistisk. Jag känner länge att detta är ett steg jag behövt ta förr eller senare. Under tre års tid har jag tackat nej till mycket och strukturerat upp framtiden. Jag har även gjort några fina affärer som framtiden får visa er”, säger han till sajten.

Några av bolagen som Danjal Kanani har suttit i styrelsen är Joakim Lundell invest AB och Jocke & Jonna AB.

Breakit har också varit i kontakt med Danjal Kanani som bekräftar att han lämnar styrelseuppdragen.

Enligt honom själv kommer han däremot att vara kvar som storägare och investerare i olika bolag. Vad Danjal Kanani ska fokusera på framöver får vi inte riktigt veta, men det verkar bli en del tid över till annat:

“Jag kommer resa lite oftare och hjälpa folk med lite större penseldrag. Det bästa med mitt jobb är att jag kan sköta det var som helst i världen”, säger han till Influens.se.

Var först med det senaste  Ladda ner Breakits app !

Läs mer