Sök

Annonssamarbete med Breakit

Zlatan-backade SaaS-bolaget klart för SaaS Summit

SaaSBreakitSaaS summit

Patrik Tran, AI-expert och medgrundare på Validio gästar SaaS Summit 2022

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Vad har Zlatan, Denise Persson på Snowflake och Neo4J-medgrundaren Emil Eifrem gemensamt? De har alla investerat i AI-bolaget Validio. Vi hälsar grundaren Patrik Tran varmt välkommen till SaaS Summit-scenen den 5 oktober!

Innan sommaren skrev Breakit om AI-bolaget Validio som precis stängt en investeringsrunda och på rekordfå dagar lyckats plocka in 15 miljoner dollar, motsvarande 150 miljoner kronor i en nyemission. 

Rundan leddes av riskkapitalbolaget Lakestar som sedan tidigare investerat i tunga techbolag som Spotify, Skype, Airbnb och Facebook.

Och man lyckades få in en hel rad nya namntunga investerare som bland andra Emil Eifrem, medgrundare av Neo4J, Denise Persson, toppchef på Snowflake och det otippade namnet – Zlatan Ibrahimovic.

Nu kan vi avslöja att Patrik Tran, medgrundare och vd på Validio, ansluter till Breakits event SaaS Summit den 5 oktober 2022 på Cirkus i Stockholm. 

Misstagen SaaS-bolagen gör med sin data (och hur du ska göra i stället)

Många SaaS-bolag samlar mängder av data och har investerat enorma belopp i det – men vet inte hur de ska använda den. På SaaS Summit kommer Validio-medgrundaren att visa vanliga misstag SaaS-bolag gör och berättar hur man ska göra i stället. 

Validio har en egenutvecklad mjukvara som ska se till så att information som företag samlar in är så rätt som möjligt – redan från början. Detta gör man genom att övervaka, validera och städa stora mängder data i realtid. Något som i längden innebär att företagen inte behöver lägga lika mycket resurser på att gå igenom och städa data i efterhand. 

Säkra din plats idag – snart fullbokat!

Är du nyfiken på vilka de vanligaste misstagen SaaS-bolag gör är och få konkreta tips på hur man kan göra istället? Missa då inte vår intervju med Patrik Tran på SaaS Summit den 5 oktober. 

Läs mer om eventet och köp biljetter här.

Läs mer