Sök

Questback gör det enklare att samla in feedback från kunder – värvar SaaS-veteran

QuestbackSaaS

Sara Davidsson Nyman. Foto: Press

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Sara Davidsson Nyman lämnar omvärldsbevakaren Meltwater efter elva år. Nu ska hon hjälpa Questback att hitta kunderna i Europa.

SaaS-bolaget Questback grundades redan år 2000 och har tagit fram en tjänst som ska göra det enklare att ta in feedback från kunder och anställda. Huvudkontoret är placerat i Sverige, men sedan några år tillbaka är bolaget noterat i Oslo. 

Nu siktar Questback på expansion i Europa. För att lyckas med den expansionen har bolaget rekryterat Meltwater-veteranen Sara Davidsson Nyman som ny intäktschef. 

"Jag är väldigt glad över att vara med Questback i detta spännande kapitel av företagets resa. Jag tror att när människor växer så växer verksamheten och när verksamheten växer så växer människorna. När jag tittar på Questbacks senaste utveckling ser jag att företagets tillväxtagenda passar bra med detta tankesätt." säger hon i ett pressmeddelande.

Sara Davidsson Nyman har de senaste elva åren arbetat på Meltwater, med fokus på verksamheten i Frankrike och senare inom hela EMEA-området. I sin nya roll ska hon arbeta med att stärka Questbacks position i Norden, liksom öka närvaron i Europa.

“Jag är väldigt glad över att ha en fantastisk ledare som Sara med oss. Sara har en historik av att uppnå resultat samtidigt som hon bygger en stark kultur. Vi är mycket glada över att ha henne i teamet och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med henne för att ta Questbacks försäljning till nästa nivå”, säger Saeid Mirzaie, vd för Questback.

Under 2021 hade Questback en omsättning på 124,1 miljoner norska kronor, med ett resultat på minus 29 miljoner norska kronor.

Läs mer