Sök

Annonssamarbete med Breakit

Rusning till Breakits nätverk för tech-investerare – bara tio platser kvar!

Investors in technätverk

Linnerstam

Breakit stärker det svenska investerar-communityt med nya nätverket Investors in tech. Nätverket drar igång den 23 mars – säkra din plats idag!

Alltfler vill investera i tech – samtidigt som konkurrensen är stentuff om de bästa casen. Här gäller det att ligga i framkant, hitta en bra nisch som investerare, vara snabb men samtidigt extremt noggrann – och inte minst bygga upp ett bra nätverk av andra investerare omkring dig. 

Att investera i tech idag innebär med andra ord en rad utmaningar. Just därför har Breakit dragit igång nätverket Investors in tech, där du får möjlighet att träffa andra investerare och diskutera utmaningarna du står inför på djupet. Målsättningen är att medlemmarna ska bli några av Sveriges absolut bästa tech-investerare. 

De sex nätverksträffarna gästas av en rad tunga namn inom branschen, och Breakit har tillsammans med hedersgästerna tagit fram hyperaktuella frågor och problemställningar som deltagarna får lyssna till och själva diskutera kring. Bland stjärnprofilerna som kommer till nätverket märks inga mindre än Pär-Jörgen Pärson på Northzone, Tatiana Shalalvand  Kinnevik, Jane Walerud på Walerud Ventures, Jessica Schultz på Northzone och Shervin Razani, serieentreprenör och (drak)investerare.
 

Att vi brukar ha stora gästtalare på Breakits nätverk är sedan gammalt, men denna lineup är på en helt ny nivå

”Att vi brukar ha stora gästtalare på Breakits nätverk är sedan gammalt, men denna lineup är på en helt ny nivå. Jag är riktigt taggad på att grilla dessa stjärnentreprenörer och investerare", säger Breakits medgrundare och nätverkets samtalsledare, Stefan Lundell.

Breakits nätverksansvarige Vanessa Park, tillägger:

"Jag tycker att alla tech-investerare ska ansöka, det här nätverket är guld värt för den som är ute efter att bredda sina kunskaper och träffa andra investerare med höga ambitioner”.

För att medlemmarna ska lära känna varandra ännu mer så arrangerar Breakit även frukostar, AWs och andra roliga aktiviter för gruppen. Missa inte din chans att gå med i årets vassaste investerarnätverk – ansök idag!

Ansök till Investors in tech här! 


Nyfiken på innehållet? Här är några av ämnena som nätverket kommer avhandla:

  • Due diligence-processen – nyckeltalen, affärsmöjligheterna, människorna och fällorna du behöver ha koll på 

  • Att saminvestera med andra – misstag, lärdomar och bästa råden för stjärninvesteraren

  • Din roll som ägare – var, när och hur ska du påverka entreprenören och hur mycket insikt behöver du ha?

  • Hitta din USP och nisch som investerare

  • Kvalitet framför kvantitet – med arbetstiden som högsta investering

  • Hitta de bästa prospekten – att leta där inte alla andra letar
     

Platserna är begränsade och nu har vi bara 10 platser kvar, så det är sista chansen att söka in. Passa på att investera i dig själv: bredda dina kunskaper och utöka ditt nätverk genom att ansöka till Investors in tech!

Första nätverksträffen äger rum den 23 mars 2022 i Stockholm (går även att delta digitalt). Ansök till Investors in tech här!

Läs mer