Sök

Breakit-reportern om Klarna-grundarens investering: ”Boomer-varning”

Flat capital

Breakit

Breakit

Sebastian och Nina Siemiatkowskis investeringsbolag Flat Capital flaggade nyligen för att det köpt in sig i plattformen Discord – för 19 miljoner kronor.

Men Breakits reporter Tobias Blixt tycker att Klarna-grundaren är sen på bollen.

”Jag upptäckte Discord när jag läste om Flat i ett aktieforum som hänvisade till en Flat-server på plattformen. Där samlas användare med intresse i Flat för att diskutera och dela information.”

Så löd kommentaren av Sebastian Siemiatkowski, styrelseordförande och största ägare i Flat Capital, efter att investeringen tillkännagavs. För många är han dock mer känd som grundare och vd av betalbolaget Klarna. 

Han konstaterar i samma veva att han de är glada att de fick möjligheten att köpa aktier i Discord. Extra roligt menar han att det är att de hittade bolaget genom sina aktieägare. 

I det senaste avsnittet av Breakits podd konstaterar Breakits reporter Tobias Blixt köpet – och är inte särskilt imponerad av att det är först nu som tech-profilen fått upp ögonen för plattformen.

“Det är jättekul att han investerar i Discord, som jag själv gillar väldigt mycket. Men det är också lite boomer-varning att upptäcka Discord nu”, säger Tobias Blixt.

<iframe title="Embed Player" width="100%" height="188px" src="https://embed.acast.com/1344c946-5394-416d-b31d-e2b0d6efd845/6220c136a35ba50012f17929" scrolling="no" frameBorder="0" style="border:none;overflow:hidden;"></iframe>

Läs mer