Sök

Annonssamarbete med Breakit

Tech-stjärnorna som kommer på Breakits nya nätverk – säkra din plats nu!

CFOs in techCPOs in techInvestors in tech

Jonas Palmquist, Trustly / Tatiana Shalalvand, Kinnevik / Peder Stahle, Kry

Kristofer Steneberg

Breakit kan nu avslöja tech-stjärnorna som kommer på de nya, exklusiva nätverken. Här finns Northzones Pär-Jörgen Pärson och Kinneviks Tatiana Shalavand, som leder två av träffarna på Investors in tech. Till CFOs in tech och CPOs in tech kommer toppnamn som Mathias Hermansson på Voi, Peder Stahle på Kry och CAIA Cosmetics Cecilia Wenström.

Breakits tre nya chefsnätverk är fyllda med toppnamn på talarlistan. I dessa nätverk får du möjligheten att breda dina kunskaper i rollen som CPO, CFO eller investerare, tillsammans med andra medlemmar.

Upptäck hur du kan bli både effektivare och smartare när du får ventilera frågor och lösa problem ihop med personer i samma roll – och samma bransch.

”Vi på Breakit har sett en tydlig efterfrågan efter mindre, exklusiva sammanhang där man på djupet kan bolla frågor med riktigt vassa personer. Den som jobbar på ett techföretag och har en ledande befattning eller är investerare har också lite andra utmaningar. De frågorna ville vi skapa ett forum för”, säger Breakits vd Camilla Bergman.

Bland namnen som kommer till nätverket CPOs in tech märks Maria Izzo med erfarenhet från Acast och Doconomy, Peder Stahle från Kry, Johan Mohlin från Fishbrain (f.d Epidemic Sound och Viaplay), David Fock från Klarna och Maja Lindström från Talentech. Peter Fader är författare till boken Customer Centricity och professor på Wharton University. 

Breakit har tillsammans med de inbjudna gästerna tagit fram hyperaktuella frågor och problemställningar som deltagarna får lyssna till och själva diskutera.

Till CFOs in tech kommer några av Sveriges absolut vassaste CFOs: Mathias Hermansson från Voi, Erica Sandelin-Ekelund från Voyado, Cecilia Wenström på Caia Cosmetics, Jonas Palmquist på Trustly och Anders Hilmansson på Inriver. 

Investors in tech har laddat upp med en rad toppnamn. Jane Walerud och drakinvesteraren Shervin Rasani kommer, liksom Kinneviks Tatiana Shalavand och Jessica Schultz på Northzone. 

Nätverken har endast 50 platser, och består av en rad frukostträffar i Stockholm (det går även att delta digitalt). Förutom föreläsningar och frågesessions blir det även rundabordssamtal, AWs och andra aktiviteter.

”Det här är chefer som vill skaffa sig ett försprång genom att lyssna på branschens vassaste personer. De vill kanske bli effektivare och smartare i sin roll, dela med sig av sina erfarenheter - och få värdefull input från andra i branschen”, säger Vanessa Park, ansvarig för nätverken på Breakit, som du kan kontakta på vanessa@breakit.se för mer info. 

Förutom dessa tre nystartade nätverk driver Breakit även CEOs in techLeaders in SaaS och CMOs in tech


Obs - Nätverken går av stapeln i mars, så se till att säkra din plats idag! 

 

Läs mer