Sök

Breakit nominerade till Årets Media – av Sveriges tyngsta marknadschefer

Breakit

Breakit jublar över nomineringen! Foto: Daniel Ivarsson

Breakit

Breakit

Mediebyrån Scream och tidningen Resumé har tillsammans frågat Sveriges bästa marknadschefer vilket media som varit bäst under 2021 – Breakit är en av de nominerade.

Priset Årets Media delas varje år ut av mediebyrån Scream i samarbete med Resumé. I år är Breakit nominerade!

"Helt ärligt – jag är i chock. Vilket väl är typiskt sälj- och leveransgänget på Breakit och vår säljpartner Leeads. Vi böjer ner våra huvuden och jobbar hårt för att våra kunder ska bli supernöjda och har inte en tanke på att vi skulle kunna vinna något för det. Vi är otroligt glada!", säger Breakits vd Camilla Bergman.

Du föreläste igår på Tidskriftsdagen om hur Breakit gjort en förändringsresa kring hur vi jobbar med våra kunder. Vad krävs idag för att lyckas?

"Att lyssna på kundernas problem och först därefter komma med lösningar. Det är så lätt att man bara vill sälja på kunder innovativa idéer och tekniskt avancerade annonslösningar, men det viktigaste är ju att man hjälper dem att lösa ett problem. I vårt fall har vi gått från att bara jobba med varumärkesbyggande aktiviteter till att på olika sätt leverera konkreta leads som leder till affärer, eftersom vi såg att det är ett stort problem. Det har visat sig vara ett vinnande koncept", säger Breakits vd Camilla Bergman.

Vinnaren, som koras den 25 november, röstas fram av de hundra marknadschefer som är nominerade i Sveriges bästa marknadschefer. De har alla fått svara på frågan: ”Vilket media har under 2021 på ett professionellt och gärna innovativt sätt hjälp dig att nå dina mål”.

Tidigare års vinnare är bland annat Facebook, Google och Schibsted.

Läs mer