Sök

Annonssamarbete med EIT InnoEnergy

I höst samlas framtidsbolagen inom hållbar tech – kommer du vara på plats?

Karin Holmberg

Den 3-4 november är det årliga eventet The Business Booster äntligen tillbaka. Under två intensiva dagar i Berlin samlas några av framtidens mest intressanta startups inom hållbar energiteknik, investerare och ledande branschaktörer. Kommer du också?

Intresset för hållbar teknik ökar explosionsartat och kraven på att hitta tekniska och digitala lösningar som bidrar till en mer hållbar framtid blir allt större. Det går rentav att tala om en ny industriell revolution, något som årets Business Booster har tagit fasta på. Under två intensiva dagar i Berlin samlas några av framtidens mest intressanta startups inom hållbar energiteknik, tillsammans med investerare och ledande branschaktörer, för att nätverka, skapa samarbeten och utveckla affärer. Årets tema är den nya industriella revolutionen: hållbarhet, greentech och digitalisering. 

Upptäck nya bolag

Vilken ny och banbrytande teknik kommer att driva på den nya revolutionen? Och vilka är startup-bolagen som står bakom den? På höstens event finns möjligheten att upptäcka de här bolagen i ett tidigt skede. Det är ett utmärkt tillfälle för att se produktdemonstrationer och pitch-sessioner live och att träffa och nätverka med personerna som arbetar med, och står bakom, framtidens lösningar. 

Samlar 1200 besökare

The Business Booster som anordnas av EIT InnoEnergy samlar årligen över 1200 besökare från mer än 40 länder. Bland besökarna finns start-ups, representanter för energiindustrin, investerare och beslutsfattare. Eventet hålls i olika europeiska huvudstäder varje år och i år har turen kommit till Berlin. 
Läs mer och boka din biljett till The Business Booster 2021 här 


Några av årets talare under The Business Booster 2021: 

● Maroš Šefčovič: Vice-President of the European Commission for Interinstitutional Relations 
● Dr. Sopna Sury: Chief Operating Officer Hydrogen, RWE Generation SE
● Philip Giudice: Former Special Assistant to the US President for Climate Policy
● Henrik Henriksson: CEO, H2 Green Steel
● Andreas Carlsson: Sustainability Manager, IKEA Industry
● Peter Carlsson: CEO, Northvolt
● Diego Pavía: CEO, EIT InnoEnergy
● Elena Bou: Innovation Director, EIT InnoEnergy
● Bo Normark: Industrial Strategy Executive, EIT InnoEnergy 

Läs mer och boka din biljett till The Business Booster 2021 här 

Skapar intressanta möjligheter

Eventet skapar årligen intressanta möjligheter för besökarna. För representanter för industrin finns en möjlighet att tidigt upptäcka hållbara lösningar – och att nätverka med och pitcha in sina utmaningar till några av Europas mest innovativa startups. För investerare är det en möjlighet att upptäcka och få kontakt med startups som jobbar med hållbarhet på ett innovativt sätt. Det är också en plattform för att nätverka med några av de främsta aktörerna i Europa inom hållbarhet. 
Boka din plats här! Eventet äger rum den 3-4 november i Berlin.

 

Läs mer