Sök

Annonssamarbete med Swedbank

Så klimattweakar du er affärsmodell – gör skillnad och blir långsiktigt lönsam

Ebba Arnborg

Klimatutmaningarna blir allt fler – och många vill göra något, men vet inte vad eller hur. På Breakits och Swedbanks webinar ger vi dig under en maxad timme verktyg för hur ditt företag kan agera för att skapa verklig förändring. Och förklarar varför hållbarhet även är nyckeln till långsiktig lönsamhet.

Välkommen till en timme fullmatad med inspirerande råd och konkreta verktyg – det är dessutom kostnadsfritt! Anmäl dig nu!

Dagarna då hållbarhetsarbetet bedrevs som ett sidoprojekt är förbi, för att nå fram och vara trovärdiga behöver det genomsyra hela företaget. 

Något som även kan hjälpa er minska risker, nå nya affärsmöjligheter och stärka er konkurrenskraft och varumärke. Men hur gör man? Vad gör skillnad på riktigt? Hur går man från tanke till handling?

Ta chansen att få konkreta råd för att bli mer hållbara som företag! Anmäl dig nu!

Under den här timmen får ni koll på hur ni kan göra verksamheten mer hållbar och långsiktigt lönsam – och engagera medarbetarna på resan:

  • Swedbanks hållbarhetsexperter Tomas Zimmerman och Fredrik Nilzén lyfter konkreta tips om hur ni kan göra er verksamhet mer hållbar, från affärsidé till investeringar – samtidigt som ni behåller kärnan i er verksamhet och tar stegen mot att bli långsiktigt lönsamma.
  • Därefter berättar Kata Nylén, klimatpsykolog, om de vanligaste tankefällorna när det gäller klimatomställning och visar på verktyg  du och ditt företag kan använda för att tweaka er affärsmodell – och samtidigt få med alla i företaget på båten i arbetet framåt.
  • Vi avslutar med ett samtal mellan deltagarna och du som tittar får möjlighet att ställa och få svar på dina frågor.

Missa inte denna chans – varmt välkommen den 28/9 kl 9–10! Anmäl dig nu!

Psst! Kan du inte just denna tid? Anmäl dig ändå - alla anmälda får en inspelning av webinaret i efterhand.

 

Läs mer