Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Från hästar och spel till mode – Sarah Krusell får toppjobb på Na-kd

Jarno Vanhatapio och Sarah Krusell.

Kliver in i ledningsgruppen.


Towe Boström

Towe Boström

towe@breakit.se

Reporter

E-handelsraketen Nakd fortsätter att rusa fram och omsätter nu över 2 miljarder kronor – samtidigt som bolaget värderades till 5 miljarder kronor i den senaste emissionen. 

Nu meddelar Nakd att de stärker upp i ledningsgruppen och rekryterar Sarah Krusell till rollen som VP Commercial & Brand, vilket översatt blir chef över kommersiella verksamheten och varumärken. 

Sarah Krusell har en gedigen erfarenhet från modebranschen med en bakgrund från bolag som Kappahl, Nelly och Gina Tricot. Hon har även varit vd för e-handlaren Horsemeup som numera försatts i konkurs.

“Det finns ett fantastiskt driv och engagemang på Nakd som jag hoppas kunna kanalisera från idéer till verklighet genom att bidra med erfarenhet och strategisk riktning”, säger Sarah Krusell.

Tar med sig erfarenheterna från spelbranschen

Sarah Krusells uppdrag blir att utveckla Nakds varumärke, och hon tar med sig erfarenheter från sin senaste position som marknadsdirekör på Leovegas.

“Spelbranschen är långt fram inom datadriven marketing, ett datadrivet arbetssätt i kombination med det unika hantverk som Nakd är kända för kommer ligga till grund för vårt arbete framåt”, säger Sarah Krusell. 

Nakds vd och grundare Jarno Vanhatapio säger att han ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Sarah Krusell. 

“Vi har under 2021 fokuserat mycket på att se till att vi har ett robust ledarskap och en organisation som vi är stolta över och vi är nu redo att ta nästa steg”, säger Jarno Vanhatapio. 

Läs mer