Sök

Annonssamarbete med MSI

Perfekta datorn för 2021? Här är 5 smarta funktioner för effektivare distansarbete

MSILaptop

Christian von Essen

Christian von Essen

Skribent

Gamingexperten MSI fortsätter att lansera rejäla arbetshästar för entreprenörer och kreatörer som vill ha en pålitlig laptop i alla lägen. Den senaste modellen Summit E13 Flip är en riktig vass dator, inte minst för vår nya vardag med distansarbete och videomöten. Här är fem funktioner som gör den unik.

MSI har en lång bakgrund inom stationära datorer för den kanske mest kräsna målgruppen av dem alla: gamers. Med fokus på prestanda, grafik och snabbhet tar man sig nu allt längre in i affärsvärlden med smakfullt designade modeller som gör arbetsdagen betydligt mer produktiv – inte minst nu när vi fått börja jobba på helt nya sätt.

Här är 5 heta egenskaper hos nya Summit E13 Flip

1. Hyllning till gyllene snittet

Den nya Summit E13 Flip har designats enligt det så kallat ”gyllene snittet”, vilket rent matematiskt säkerställer proportioner med mest möjliga harmoni för ögat. I praktiken innebär det att laptopen har en display på 16” x 10”. Den fint bearbetade Summit E13 Flip har bearbetats enligt cnc-milled och har en ny logotyp som är exakt beräknad och designad enligt Fibonnacis talföljd för det gyllene snittet.

Förutom att ge en mer behaglig arbetsyta är skärmen också högre, vilket ger mer synlig information och mindre scrollande.

Sugen på en laptop med stil, säkerhet och prestanda? Kolla in nya MSi Summit E13 Flip!

2. Intel Evo-verifierad

Genom att verifieras av den nya plattformen Intel Evo garanteras att datorn uppfyller strikta krav på prestanda, batteritid och ett blixtsnabbt uppvaknande.

Elfte generationens Intel Core-processor i7 är upp till 1,5 gånger så snabb som tidigare generationer. Det inbyggda värmesystemet är dessutom högeffektivt och kan öka CPU-prestandan med upp till 15 procent.

Batteriet håller i upp till 20 timmar, vilket är optimalt när man jobbar från flera olika platser.

3. Flippad skärm

För att underlätta kundpresentationer är laptopens skärm böjbar i 360 grader. Det innebär att du kan vika upp datorn på högkant och visa dina snygga slides för personen som sitter mittemot. Precis som på en mobil enhet flippas skärmens innehåll automatiskt upp och ner.

Dags att uppgradera laptopen? Läs om MSI Summit E13 Flip här!

4. Skönare videomöten

När vi nu på allvar gått över till digitala möten finns det mycket att vinna på att ha en dator som är utformad för det nya arbetssättet.

Summit E13 Flip kommer med en extra säker webbkameradesign (ett lås på sidan av datorn) samt en inbyggd brusreducerade funktion, vilket gör att störande bakgrundsljud sänks till mindre än 35dB.

Dessutom är det den första laptopen som utrustats med nya Wi-Fi 6E för snabbare och säkrare internetuppkoppling. 

5. Penna för proffsig pedagogik

Med en generöst tilltagen touch-skärm finns det goda möjligheter till såväl kreativt skapande som pedagogiskt förklarande illustrationer. Din bästa vän i det läget är MSI Pen.

Med bara 7 ms latency, tryckkänslighet och möjlighet att vinkla så mycket som till 14 grader, är det ingen slump att pennan prisades på CES Innovation Awards i januari 2021.

Det har aldrig varit enklare att signera dokument, anteckna eller skissa fram revolutionerande affärsmodeller direkt på skärmen. Perfekt för dig som vill ha ett obrutet och kreativt arbetsflöde.

Kan en laptop göra arbetsdagen mer effektiv? Läs om MSI Summit E13 Flip här!

 

Läs mer