Sök

Annonssamarbete med Samsung

Maximal medieupplevelse för hela familjen: här är nästa generations TV-underhållning

SamsungSmart-tv

Christian von Essen

Christian von Essen

Skribent

När den senaste tekniken flyttar in i hemmet skapas en helt ny nivå för spel, film och TV-serier. Med flexibla produkter kan du få riktigt högupplöst underhållning i vilket rum som helst. Vilken TV blir din favorit?

Samsung kopplar greppet om smart-TV-marknaden med design, bildkvalitet och användarvänlighet. Här är några produkter som bidrar till att lyfta nästa hemmakväll till en ny nivå. 

Biokänsla utan krångel

En riktigt maffig hemmabio har ofta varit förknippad med minutiöst planerade rum och krångliga projektorupphängningar. Med Samsungs kraftpaket The Premiere får du en projektor med trippellaser som ger en enorm 4K-bild. Och allt du behöver göra är att ställa den på TV-bänken, bara någon decimeter från väggen.

Läs mer om Samsung TV här!

”Det är fantastiskt att få uppleva den här biokänslan på ett så smidigt sätt”, säger Klas Söderström, produktchef på Samsung. ”Den genomtänkta designen gör att projektorn passar bra in i hemmet. Och om du ska besöka en vän går den smidigt att ta med sig.”

Det går förstås att koppla in The Premiere i det egna ljudsystemet, men faktum är att projektorns eget ljud är riktigt kraftfullt och fyller rummet väl. Den är utrustad med samma smarta operativsystem som övriga TV-sortimentet, med ett brett utbud av så väl lokala som internationella appar.

Vertikal TV för de unga

The Sero är en innovativ TV – den har nämligen en roterbar skärm som kan användas både liggande och stående (”sero” betyder vertikal på koreanska). Det kan låta märkligt, men tänk då på hur sociala medier har skapat en oändlig flod av mobilunderhållning som filmas stående. 

Det gör The Sero till en utmärkt skärm för tonårsrummet eller mediegrottan. Genom att koppla en kompatibel telefon kan du spegla ditt mobila innehåll såväl horisontellt som vertikalt på TV:n. Strömma spel, bilder, roliga klipp eller musik – med kraftiga inbyggda högtalare fixar den fint att fylla rummet med bra ljud. Ibland passar förstås liggande läge bättre, och då är det bara att vända skärmen! 

Flytta underhållningen dit den passar bäst

Samsung fokuserar alltid på flexibilitet i sitt produktutbud. Det öppna ekosystemet gör att det är enkelt att koppla in olika enheter, och med smarta designdetaljer kan skärmarna användas på fler sätt än tidigare. 

The Serif är ett utmärkt exempel. TV:n smarta design gör att den enkelt kan flyttas till den mest passande platsen för kvällens film- eller spelsession. 

”Många söker något extra som kan bidra till den personliga känslan i rummet,” säger Klas Söderström. 

”The Serif har en unik form som elegant passar in i hemmet som en möbel. Den levereras med ben som gör det möjligt att ställa TV:n direkt på golvet. Därmed kan den placeras fritt i rummet. Benen kan också tas av om du vill ställa den på en hylla istället.”

Streama med maximal kvalitet

Om du vill ha en riktigt vass TV-upplevelse är Samsungs populära QLED 8K det självklara alternativet. Den slimmad designen gör att skärmen passar in överallt. 8K-skärmen ger en riktigt krispig och högupplöst bildkvalitet som är naturlig och realistisk med fylliga färger – oavsett vad som visas. 

”Samsung QLED 8K anpassar ljus, färg och svärta efter omgivningen, vilket betyder att du kan placera din TV var du vill i ditt hem, och njuta av den oavsett tid på dygnet eller årstid. Ramen är i princip osynlig och infinityskärmen fyller hela 99 procent av bildytan,” säger Klas Söderström.

Vill du veta mer om Samsung TV? Läs mer här!

Läs mer