Sök

Annonssamarbete med Breakit

Rekordstort intresse för Breakits vd-nätverk – ny chans att gå med

LedarskapCEOs in tech
Caroline Fjellner, Vigor Sörman, Caroline Farberger, Johnny Warström, Maryam Ghahremani, Björn Thorngren, Lena Apler, Miki Kuusi, Josefin Landgård och Camilla Bergman

Caroline Fjellner, Vigor Sörman, Caroline Farberger, Johnny Warström, Maryam Ghahremani, Björn Thorngren, Lena Apler, Miki Kuusi, Josefin Landgård och Camilla Bergman är/har varit några av gästtalarna på CEOs in techs nätverksträffar 2021-2022

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Breakits vd-nätverk ska skapa Sveriges bästa tech-vds. Hälften av platserna fylldes upp på bara ett par veckor – nu har du en ny chans att gå med!

Att vara vd för ett bolag som är på väg att skala upp och erövra världen är bland det roligaste och mest inspirerande som finns. 

Men det är långt ifrån lätt att ta bolag till nästa nivå. Om du dessutom själv äger bolaget eller är vd i ett ägarlett bolag är utmaningarna ännu mer speciella.

Därför drog Breakit under hösten 2021 igång ett nytt nätverk för vds i techbolag som ska skala upp: CEOs in tech. Och intresset för ett sånt nätverk var rekordartat. På bara tre veckor hade alla 50 platser fyllts upp – och ansökningarna fortsatte att rasa in.

Nu har vi öppnat upp för ett nytt medlemsår 2022 och du har en ny chans att gå med och bli en av Sveriges 100 vassaste tech-vd:s. Nästan hälften av platserna är redan borta, så vill du gå med är det hög tid nu!

Breakits vd Camilla Bergman tror att bristen på förståelse för utmaningarna snabbväxande bolag står inför kan vara anledningen till det stora intresset.

“Det finns redan en del vd-nätverk men många av Breakits läsare upplever att de inte riktigt är anpassade efter vds i snabbt växande techbolag eller ägarledda bolag. Det låter kanske lite ego men jag upplever att det är få personer som på riktigt förstår de utmaningar vi har”, säger Camilla Bergman.

Läs mer och ansök till CEOs in tech här

Idén till nätverket föddes när hon förra året skrev artikelserien Vd-resan på 100 dagar. En inspiration till artikelserien var bland annat boken The First 90 Days av Michael Watkins, professor inom organisationsförändringar som också varit en av gästföreläsarna i nätverket 2021.

Andra gäster har bland annat varit Josefin Landgård, vd för Mantle, Nicklas Storåkers, vd för Pricerunner, Maryam Ghahremani, vd för Bambuser, Lena Apler, vd för Collector Bank, Vigor Sörman, grundare av Splay One, Caroline Fjellner, vd för &frankly och Björn Thorngren, vd för Meds.

Och bland de första för 2022 kan vi redan nu avslöja att Miki Kuusi, vd för matleveransbolaget Wolt, Caroline Farberger, vd för ICA Försäkring, Patrik Arnesson, vd för fotbollsappen Forza Football och Johnny Warström, vd för SaaS-bolaget Mentimeter är med. 

Konkret blir det sex fysiska träffar i Stockholm – det går även bra att vara med på distans under pandemin – med start i februari 2022. Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp och ta del av exklusivt material. Du bjuds också på bonusträffar med luncher och AW:s.

Kravet? Att du är vd för ett techbolag som omsätter minst 10 miljoner kronor och har minst 10 anställda.

Gå med i Breakits vd-nätverk CEOs in tech här!

Läs mer