Sök

Stjärnentreprenören om börsplanerna, e-sporthajpens baksida och techrusning på börsen – 13.30 smäller det

Breakit Live

Breakit

Breakit

Embracer groups galna nyemission, e-handlarna som borde gå till börsen och kaxiga e-sportsbolaget som vill bli större än Spotify. Det och mycket mer ska vi prata om i veckans avsnitt av Breakit Live.

Vid 13.30 smäller det! Då är det dags för den andra upplagan av Breakits nya satsning Breakit Live. Här tar vi tempen på de senaste hetaste händelserna i techvärlden och snackar med spännande gäster i livesändning. 

Under förra veckan gästades vi bland annat av Centerpartiets partiledare Annie Lööf, och i dag har vi laddat upp med ett nytt stekhett program.

Vi reder bland annat ut varför Pricerunner-chefen tackar nej till en kvarts miljard.  Och Breakits Stefan Lundell har knåpat ihop en egen önskelista där han slår han fast vilka e-handlare som borde gå till börsen på studs. 

Vi gräver också djupare i det hajpade e-sportsbolaget G-Loot som precis tog in en halv miljard kronor och påstår att de ska ”bli större än Spotify.” Hur rimliga är de högtflygande planerna egentligen? Breakits reporter Tobias Blixt guidar oss igenom det senaste i e-sportvärlden. 

Veckans gäst i studion är Fredrik Skantze. Han är vd och medgrundare av SaaS-bolaget Funnel som utvecklat ett verktyg som automatiserar data från olika marknadsföringskanaler i realtid. Investerarna öser pengar över bolaget som tog in 450 miljoner kronor i början av året. Vi tar ett snack om läget med Fredrik Skantze och ni har även möjlighet att ställa frågor honom under sändningen. 

Klockan 13.30 kör vi igång –  ni hittar sändningen här eller på Breakits sajt.

Läs mer