Sök

Fundedbyme satsar på crowdfunding för börsbolag

Fundedbyeme

Daniel Daboczy, grundare Fundedbyme. Foto: Jonas de Lange

Finwire / Breakit

Finwire / Breakit

Ska hjälpa börsbolagen få in pengar.

Crowdfundingbolaget Fundedbyme lanserar en ny produkt som riktar sig mot noterade bolag. Diskussioner förs nu med distributionspartners och fondkommissionärer och lanseringen sker under hösten.

"Strategin för förvärvet samt konsolideringen av Laika Consulting har varit att kunna erbjuda Fundedbymes metoder för bolag i olika faser, från såddfinansiering till pre-IPO. Nu kan vi snart även arbeta med kundbolag i noterad miljö. Vi är ödmjuka inför de utmaningar och regler dessa kundbolag står inför och hoppas vi kan bistå. Samtidigt är vi glada över möjligheten att bredda vårt erbjudande mot nya kunder, samt att kunna erbjuda våra investerarnätverk möjlighet att investera i mognare noterade bolag," säger vd och medgrundaren Daniel Daboczy i ett pressmeddelande.

Under lanseringsfasen kommer Fundedbyme att samarbeta med Stockpicker.

"Som en aktör med ett starkt nätverk av privata investerare har vi hjälpt noterade bolag med kapitalanskaffning under lång tid. Vi stödjer gärna FundedByMe som tänker nytt och annorlunda för att utveckla erbjudandet till noterade bolag", säger Mats Ahlskog som är vd på Stockpicker.

Läs mer