Sök

Annonssamarbete med NIBE

”Nu kan kunderna öka sin komfort med en enkel knapptryckning”

Väderomslag? Nu är det ännu enklare att styra hemmets temperatur från mobilen.

Christopher Lembke

Kommersiell redaktör

Med NIBE:s S-serie finns nyckeln till det perfekta inomhusklimatet i din smartphone.

Värmekurvor, rumsgivare och framledningstemperatur? Att navigera sig genom fackorden för att lyckas ställa in värmen i villan kan ibland kännas som att lära sig grekiska. Det vill NIBE ändra på med lanseringen av den nya appen myUplink, som nu är mer intuitiv än någonsin.

”Med frågan ‘Vad vill du göra?’ gör värmepumpen det enkelt för dig som konsument att exempelvis öka varmvattnet. Tidigare förväntades man förstå sig på värmekurvor och annat branschspråk för att ändra inställningarna. Allt sådant är nu borta i appen. Istället hjälper den verkligen dig öka komforten med en enkel knapptryckning på mobilen”, berättar NIBE-utvecklaren Marcus Stenegård.

Läs mer om NIBE och nya S-serien här

Löser allt på distans

Så, oavsett om du är hemma, på lantstället eller på andra sidan jorden går det styra husets värmesystem via din smartphone. Hör barnen av sig efter skolan och tycker att det är för kallt i huset? Med en knapptryckning kan du värma upp bostaden lagom till middagen. 

Drar en kallfront in över landet när ni är på utlandssemester?

Drar en kallfront in över landet när ni är på utlandssemester? Inga problem, på några sekunder har du anpassat värmepumpen så att omställningen från tropiskt klimat till nordisk höst inte blir lika dramatisk för familjen.

Behöver inte gå ner i pannrummet

Ända sedan NIBE lanserade uppkopplade värmepumpar 2012 har ambitionen varit att ta konsumenterna in i framtiden, och ge dem så smarta hem som möjligt. Med nya S-seriens enkla och användarvänliga appar har företaget kommit en lång bit på vägen:

Våra produkter blir över tiden ännu bättre tack vare datorkraft och en enkel uppkoppling.

”S:et i S-serien står för ’smart’, och det är vårt budskap med hela lanseringen. Våra produkter blir över tiden ännu bättre tack vare datorkraft och en enkel uppkoppling. Och trots all avancerad teknik och programvaruutveckling ska appen var busenkel att använda för dig som konsument”, säger Marcus Stenegård.

Det är alltså dags att glömma alla turer ner till pannrummet. Hädanefter kan du ställa in den perfekta inomhustemperaturen utan att avbryta soffmyset.

Här kan du läsa mer om nya S-serien

Läs mer