Sök

Petter Stordalen klar för Scaleup Day i Malmö: "Förväntar mig massor av galna människor"

EntreprenörBreakit Scaleup Day

Breakit

Breakit

Norska hotellmagnaten kommer till Breakits heta Malmö-event.

Miljardären Petter Stordalen behöver egentligen ingen närmare presentation. Men här kommer en liten iallafall.

Norrmannen, som startade med två tomma händer, har byggt upp hotellkedjan Nordic Choice med ungefär 140 hotell i Norden och Baltikum. Kedjan omsatte över 4,6 miljarder norska kronor förra året och har över 14.000 anställda. Dessutom är han idag en flitigt investerare.

I somras gjorde Stordalen stor succé i Breakits trädgård i Almedalen med ett välbesökt framträdande. Och nu kommer han tillbaka – den här gången till Breakits Scaleup Day i Malmö 5 november.

"Jag älskar innovation, nytänkande ja allt som startar upp så därför är jag oerhört glad över att få träffa alla entreprenörer på Scaleup Day i Malmö," säger Petter Stordalen.

Heldagen riktar sig primärt till dig som är entreprenör, vd eller ledare och som vill få ditt företag att växa.

"Jag förväntar mig massor av galna människor som alla har en idé om hur de kan revolutionera världen. Tänk vad mycket kraft som kommer att finnas i det rummet?!", säger Stordalen.

Spektakulära framträdanden

Förutom sin framgång som affärsman har Stordalen gjort sig känd för spektakulära entréer. När han invigde ett hotell vid Arlanda sprang han nerför en glasvägg och vid invigningen av ett hotell i Malmö vurpade han på en vattenskoter.

Men något liknande planerar han inte inför Scaleup Day i Malmö.

"Däremot hoppas jag att kunna bidra med en del erfarenheter som de kan ha nytta av när de tar nästa steg i karriären. Jag kommer också ha stora öron. Jag åker dit för att lära och inspireras", säger han, och tillägger att de andra besökarna och talarna är spektakulära nog.

Förutom Petter Stordalen är programmet nämligen späckat: Bland annat kommer Henrik Persson Ekdahl, multientreprenörer och investerare, Jan Erik Solem, grundare och vd Mapillary, Vigor Sörman, grundare Splay, Jenny Rydhström, grundare och vd på Gents, Magnus Nyhlén, grundare Min Doktor och Charlotta Tönsgård, grundare och vd på Kind att vara på scen. Och många fler.

Det här vill du inte missa – säkra dina biljetter här.

Läs mer